En son konular | » Tanıtım yazisi alimi, tanitim yazisi alimlari, tanitim yazisi paylasinC.tesi Tem. 27, 2013 9:05 am tarafından Tanlmslz» Kızlarla sohbet, kız msnleri, kız numaraları, +18 resimler, dul bayanlarla sohbet, dul bayan, kız arkadası arıyorum, canlı sohbet sitesi Paz Ara. 02, 2012 12:09 pm tarafından Tanlmslz» İzmit texstil ilanları, Sapanca Texstil ilanı, izmit texstil inlanları, cps otomotiv iş ilanları, maşukiye texstil ilanı, sakarya tekstil ilanları, sapanca tekstil,C.tesi Mart 31, 2012 9:44 am tarafından Tanlmslz» html kod onizle, html kodlar, html kolari dene, kod dene, Kod Önizle, Kod önizleme, Kod Önizleme editörü, onizlePaz Ağus. 21, 2011 9:14 am tarafından Tanlmslz» site ekle hit kazan, site ekle, toplist, link ekle, siteni ekle, bedava site ekle,C.tesi Ağus. 13, 2011 4:51 am tarafından Tanlmslz» Samet Özkan Blog Herşey Burada www.sametozkan.tkCuma Ağus. 12, 2011 6:27 pm tarafından Tanlmslz» Samet özkan resmi web sitesi http://www.sametozkan.tk/Ptsi Ağus. 08, 2011 6:33 pm tarafından Tanlmslz» Sagopa Kajmer & Kolera Yunanistan konseriPtsi Tem. 11, 2011 8:50 pm tarafından Tanlmslz» Sagopa Kajmer Twitter’dan Paylaştı!Ptsi Tem. 11, 2011 8:43 pm tarafından Tanlmslz |
akısı | |
|
| kolera- Uyumam Lazım | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Pesimist Süper Aktif üye
Mesaj Sayısı : 246 Rep puanı : 2 Kayıt tarihi : 29/06/10 Nerden : tekirdağ İş/Hobiler : .
| Konu: kolera- Uyumam Lazım Ptsi Tem. 05, 2010 4:39 pm | |
| Uyumamz Lazım
yetinmekle ozgurum , ragbet etmek bir dugum , cozdukce oldu kordugum beklemekle gecti omru kuru magdura da vurdu kumda suyuna kavustu bir biz kaldik , beklemeyi bilemedik , baci doldu kuruntu herkes layigini buldu , yok bunun mubalagasi ya da yahutu kralligim kendine hükmedebilmektir kendine sozu gecemeyenin devrile boyu gecti kulagi boynuzun boyu kralligim ilk kendini yenmektir , hadi gel tani da tam ustume bas . bu kizin hüznü de kendine has , buz gibisiniz islersiniz iligime ince ince
söylenip duruyor ayaklarim , diyor ey sahip dinlenmen lazim . lazim sabah oldu ve gece kibrini yitirdi o halde benim de biraz uyumam lazim . lazim gelecek yoksa gecmiste yoktur bunun üzerine uzun uzun dusunmen lazim . lazim biz yareni yaren bizi bekler uyanmamak üzere uyumam lazim . lazim
kis gunesiyle isitmaya kalkma beni , tanirim ben o sinsiyi senden iyi günebakan'larda boynunu egdigi insanlar iyi ama temiz degil hepsi eksik yapti sana kolo kucu kucu bile daha sadakatli canliya değil kabir ehline giderim rahmetten payi olana güvenirim artik laf calamazlar hepsini bir nur kovalar adami perceminden tutup atacaklar haberi yok , fal oklari seytan isi oyalamalar imandan ciktin haberin mi oldu , nice nice ates denizinde bogulur sen beni sevmesen de olur , söyle fahisenin askindan nolur ona sevdami anlatsam pesin degildir , yanlis anlar basima is gelir sözü zehir gönül elden gitti ve ses kesildi cana gida iki lokmam var o da helaldir tastan cikar sozume guc verir kafiyeni basim goge erdi ve akil bastan gitti
söylenip duruyor ayaklarim diyor ey sahip dinlenmen lazim . lazim sabah oldu ve gece kibrini yitirdi o halde benim de biraz uyumam lazim . lazim gelecek yoksa gecmiste yoktur bunun üzerine uzun uzun dusunmen lazim . lazim biz yareni yaren bizi bekler uyanmamak üzere uyumam lazim . lazim
| |
| | | | kolera- Uyumam Lazım | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |