| ~ SohBet BöLümü ~ | |
|
+3Pesimist Tanlmslz SvvLKaJMeRaN 7 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
arıtemiz mf Aktif üye
Mesaj Sayısı : 89 Rep puanı : 0 Doğum tarihi : 27/07/95 Kayıt tarihi : 01/07/10 Yaş : 29 Nerden : SiwaS İş/Hobiler : öqrencyy////kitap okumamak Lakap : DeV geNç
| Konu: Geri: ~ SohBet BöLümü ~ Cuma Tem. 16, 2010 6:55 am | |
| Aradan çok yıllar geçti Çok sular aktı Düştüm bu hale Eller heva hevesine düşkün Konuştu halimi 7 mahalle Herkes anladı Ne yazık ki anlatamıyorum derdimi yare Kalbim ellerden düştü Oldu ciğerde pare pare
Göründüm güçlü düzeldim sandım ama hep bunalımdayım Ne mümkün dengede durmak Fırtınadan bir uçurumdayım Daha filmi anlatmadan ağlarsın Sen nasıl bir insansın Ben senle aşka düştüm Parçalandım tane tane | |
|
| |
arıtemiz mf Aktif üye
Mesaj Sayısı : 89 Rep puanı : 0 Doğum tarihi : 27/07/95 Kayıt tarihi : 01/07/10 Yaş : 29 Nerden : SiwaS İş/Hobiler : öqrencyy////kitap okumamak Lakap : DeV geNç
| Konu: Geri: ~ SohBet BöLümü ~ Cuma Tem. 16, 2010 7:34 am | |
| Ben gerçeğim onlar hayal İste sana ispatlarım Bir sevsen beni gönlündeki derdi siler atarım | |
|
| |
arıtemiz mf Aktif üye
| Konu: Geri: ~ SohBet BöLümü ~ Cuma Tem. 16, 2010 8:36 am | |
| sen benim aşk ararken bulduğum birisi deilsn hiç aklımda yokken aşık olduğumsun | |
|
| |
arıtemiz mf Aktif üye
| Konu: Geri: ~ SohBet BöLümü ~ Cuma Tem. 16, 2010 12:48 pm | |
| Seni ararken kendimi kaybetmekten yoruldum buldugumu zannettigimde kendimden ayri düstüm
...bu garip bir veda olacak cünkü aslinda hep icimdesin ne kadar uzaga gitsem de gittigim her yerde benimlesin
söylenecek söz yok gidiyorum ben
HOŞÇAKAL... | |
|
| |
arıtemiz mf Aktif üye
| Konu: Geri: ~ SohBet BöLümü ~ Cuma Tem. 16, 2010 4:33 pm | |
| | |
|
| |
arıtemiz mf Aktif üye
| Konu: Geri: ~ SohBet BöLümü ~ Cuma Tem. 16, 2010 4:57 pm | |
| HerkeS Ektiqini Biçiyor oLsaydı Eqer;Şu an HayaLLerimde deqiL Yanımda oLurdun Sevdiqim..Sevqi Ektim ..Sayqı Ektim...Sadakat Ektim..Hasatım Neden AyrıLık AcıSı Cekmek oLdu biLemedim..! | |
|
| |
Tanlmslz
Web Master
Mesaj Sayısı : 397 Rep puanı : 8 Kayıt tarihi : 29/06/10 Nerden : istanbuL İş/Hobiler : internet/müzik Lakap : Tanlmslz
| |
| |
arıtemiz mf Aktif üye
| |
| |
SvvLKaJMeRaN Süper Aktif üye
Mesaj Sayısı : 212 Rep puanı : 2 Doğum tarihi : 27/04/95 Kayıt tarihi : 01/07/10 Yaş : 29 Nerden : BaL-KeS xD İş/Hobiler : ÖqRenciie :D Lakap : SvvL**
| Konu: Geri: ~ SohBet BöLümü ~ Paz Tem. 18, 2010 5:35 pm | |
| Abi biz o konuyu konuştuk umarım Mert bni anLadı =( ee nasıLsınıız :/ | |
|
| |
Tanlmslz
Web Master
Mesaj Sayısı : 397 Rep puanı : 8 Kayıt tarihi : 29/06/10 Nerden : istanbuL İş/Hobiler : internet/müzik Lakap : Tanlmslz
| Konu: Melankolia Paz Tem. 18, 2010 5:41 pm | |
| İyiyiz canım sen nasılsın fazla görüşemiyoruz 1 hafta daha sapancadayım daha sık görüşürüz umarım. Sago sagola benii... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 212 Rep puanı : 2 Doğum tarihi : 27/04/95 Kayıt tarihi : 01/07/10 Yaş : 29 Nerden : BaL-KeS xD İş/Hobiler : ÖqRenciie :D Lakap : SvvL**
| |
| |
Tanlmslz
Web Master
| Konu: Melankolia Paz Tem. 18, 2010 5:44 pm | |
| Unutmuyorum canım bak her girdiğimde yazıyorum bişeyler. Fazlada nete girmek istemıyorum imkan var aslında, farklı şeyler yapmak istiyorum sizi unutmadım... | |
|
| |
| Konu: Geri: ~ SohBet BöLümü ~ Paz Tem. 18, 2010 5:54 pm | |
| Neyse payLaşımda artış yapaLım 1000 mesaja az kaLdı xD | |
|
| |
arıtemiz mf Aktif üye
| Konu: Geri: ~ SohBet BöLümü ~ Ptsi Tem. 19, 2010 5:37 am | |
| günaydınn........... tüm FENERBAHÇE lilerin dünya FENERBAHÇELİLİR günü kutlu olsun !!!!!!! | |
|
| |
arıtemiz mf Aktif üye
| Konu: Geri: ~ SohBet BöLümü ~ Ptsi Tem. 19, 2010 5:42 am | |
| ON.)suz anLamsızım.. (D.)okunmasam bi gün armama.. (O.) gün berbat geçer.. (K.)endimi haLsiz hissederim.. (U.)zun bi gün oLur.. ... ... (Z.)aman geçmez bi türLü..
(T.)erim o formaya değmeden çıkarmam.. (E.)LLerimLe katLarım hergün.. (M.)is gibi kokusunu.. (M)is gibi çekerim içime.. (U)zun günden eser kaLmaz.. (Z)aman bi hayLi çabuk geçer..
(B)ugünde kokLadım şanLı formamı.. (İ)yice derinden kokLadım.. (N)asıL bi huzur doLdu içime bi biLseniz..
(D)okundum ya şanLı formama bugün bi hayLi güzeL.. (O)nu giydim ya içim çok rahat.. (K)okLadım ya kış günü biLe oLsa yazı hissederim.. (U)zun geçmez günüm.. (Z)aman akar gider..
(Y)anımda hep şanLı formam.. (Ü)zücü bi günün ardında.. (Z)amansızca kokLarım onu..
(Y)üzüme değdiririm.. (E)n güzel dakikasıdır günün.. (D)ünyam mutLuLukLa dolar o dakka.. (İ)şte o dakka.. Saate bakarım 19.07.. Aşkın saati.. Aşkın günü.. -мҼят AЯıtҼMiz- | |
|
| |
arıtemiz mf Aktif üye
| Konu: Geri: ~ SohBet BöLümü ~ Ptsi Tem. 19, 2010 7:22 am | |
| Tanrı soracak bir gün sana, Neden bırakıp gittin ? İyi ezberle ! Sevmiyordum diyeceksin... | |
|
| |
arıtemiz mf Aktif üye
| Konu: Geri: ~ SohBet BöLümü ~ Ptsi Tem. 19, 2010 9:36 am | |
| DEV-GENÇ Zamanın güdüze caldığı bir safak,İlkbaharı sonbahara cevirdi 6 Mayıs .. Dünya'nın dönüsüyle ölüme aktı zaman .. Günes süsü verilmis cellat bembeyaz karanlığa alıp götürdü canları .. Ve üc Deniz,üc Yusuf,üc Hüseyin üc yürek üc can SONSUZ .. Yürüdüler dar agacına korkusuz ..... Devamını Gör Adımları hapsedilsede yargısız asılırmı bu üc yürek asılırmı bu üc heval sorgusuz .. Denizler'in Yusuflar'ın Hüseyinler'in türküsüdür bu .. Dalgalar meydanlar ve dağlar söyler bu türküyü .. BAldırandır yüreğimizdeki ey yoldas ..Gölgesiz ve kefensiz gidenlerin türküsüdür bu .. AĞıtsız, ağlamaklı,halaylı,türkülü uğurlarız gidenlerimizi .. Sİmdi .. simdi savurup bütün hüzünleri köhne bir zamana .. Meydan okumak zahir aynalara ..İlkbaharda kanayan bi yaprak misali .. Savrulmak özgürlüğe esen rüzgarla .. Bir sarkı , bir siir , bir ıslık , ve bir rüzgar selamıyla gidenlerin .. Denizler'in Yusuflar'ın Hüseyinler'in türküsüdür bu . | |
|
| |
Tanlmslz
Web Master
| Konu: Melankolia Ptsi Tem. 19, 2010 12:59 pm | |
| | |
|
| |
arıtemiz mf Aktif üye
| Konu: Geri: ~ SohBet BöLümü ~ Salı Tem. 20, 2010 6:07 am | |
| abi bu teşkr FENERBAHÇE li oldundanmı yoksa diier siire mi | |
|
| |
arıtemiz mf Aktif üye
| Konu: Geri: ~ SohBet BöLümü ~ Perş. Tem. 22, 2010 6:57 am | |
| cincona koyduk mutluyuzzz FB 1 6s 0 | |
|
| |
Tanlmslz
Web Master
| |
| |
arıtemiz mf Aktif üye
| Konu: Geri: ~ SohBet BöLümü ~ Perş. Tem. 22, 2010 1:44 pm | |
| ''Yanmam'' deme! Sende yanacaksın... Şimdi bir başkası oLsada hayatındavakti zamanı geLdiğinde Seninde için sızLayacak... Sesim kuLağında çınLayacak... ...KuLağını tıkasanda ''Seni seviyoruM''deyişime... Yüreğinin sesinden kurtuLamayacaksın...
''Unuttum'' desende Unutamayacaksın! Bir zaman sonra baktığın her yandahayaLim çıkacak karşına... RüyaLarının baş roLünde yaLnız ben oLacağım... Vicdanın sızLayacak İçindeki benseni bensizLiğin azabıyLa yaLnız bırakacak...
''ÖzLemem'' deme! ÖzLeyeceksin... iLikLerine dek işLeyecek özLemin off..çekeceksin dağLarı yerinden edecek yüreğin isyanLara geLecek...
''VazgeçtiM'' deme! Vazgeçemeyeceksin... Ahımı aLdın bir kere... Daha da bakmam gözLerine... Yaşatmam gönLümde ne seni ne de sevgini... Nefret biLe etmem senin gibi birinden! KirLetmem yüreğimi seninLe! SeninLe hesabımız mahşerde orada hesapLaşacağız yürek yüreğe!
Ben YANDIĞIM... Ben UNUTMADIĞIM... Ben ÖZLEDİĞİM... Ben VAZGEÇMEDİĞİM... ve Ben Sevgimi Yüreğinden Çekmediğim sürece AZABINI CEKECEKSİN BENSİZLİĞİN..!
Meğer ne zormuş Sensiz yaşamak Bir yarın olmadan devam etmek Ne zormuş
Hasretle yanan yüreği Geldi ayrılık bitecek diyerek "Teselli" etmeye çalışmak Ne zormuş...
Ayrılığın mıhladım kalbime Unutmam artık hainliğini Razıyım ben kimsesizliğe Yeter ki sen gelme...
Bekliyorum istiyorum Ama sen gelme Kalbim alıştı alışacak ayrılığa Gelirsen Ve bir daha gidersen Dayanamaz
Gelme!!
Artık Çok Geç!!..
| |
|
| |
| Konu: Geri: ~ SohBet BöLümü ~ Perş. Tem. 22, 2010 4:05 pm | |
| | |
|
| |
Tanlmslz
Web Master
| Konu: Melankolia Perş. Tem. 22, 2010 4:24 pm | |
| Sağol canım bir şeyler verebildiysem yardımcı olabildiysem ne mutlu bana... | |
|
| |
arıtemiz mf Aktif üye
| Konu: Geri: ~ SohBet BöLümü ~ Cuma Tem. 23, 2010 8:54 am | |
| | |
|
| |
| ~ SohBet BöLümü ~ | |
|