En son konular | » Tanıtım yazisi alimi, tanitim yazisi alimlari, tanitim yazisi paylasinC.tesi Tem. 27, 2013 9:05 am tarafından Tanlmslz» Kızlarla sohbet, kız msnleri, kız numaraları, +18 resimler, dul bayanlarla sohbet, dul bayan, kız arkadası arıyorum, canlı sohbet sitesi Paz Ara. 02, 2012 12:09 pm tarafından Tanlmslz» İzmit texstil ilanları, Sapanca Texstil ilanı, izmit texstil inlanları, cps otomotiv iş ilanları, maşukiye texstil ilanı, sakarya tekstil ilanları, sapanca tekstil,C.tesi Mart 31, 2012 9:44 am tarafından Tanlmslz» html kod onizle, html kodlar, html kolari dene, kod dene, Kod Önizle, Kod önizleme, Kod Önizleme editörü, onizlePaz Ağus. 21, 2011 9:14 am tarafından Tanlmslz» site ekle hit kazan, site ekle, toplist, link ekle, siteni ekle, bedava site ekle,C.tesi Ağus. 13, 2011 4:51 am tarafından Tanlmslz» Samet Özkan Blog Herşey Burada www.sametozkan.tkCuma Ağus. 12, 2011 6:27 pm tarafından Tanlmslz» Samet özkan resmi web sitesi http://www.sametozkan.tk/Ptsi Ağus. 08, 2011 6:33 pm tarafından Tanlmslz» Sagopa Kajmer & Kolera Yunanistan konseriPtsi Tem. 11, 2011 8:50 pm tarafından Tanlmslz» Sagopa Kajmer Twitter’dan Paylaştı!Ptsi Tem. 11, 2011 8:43 pm tarafından Tanlmslz |
akısı | |
|
| ~ SohBet BöLümü ~ | |
|
+3Pesimist Tanlmslz SvvLKaJMeRaN 7 posters | |
Yazar | Mesaj |
---|
melankolia+coşku Yeni üye
Mesaj Sayısı : 39 Rep puanı : 2 Doğum tarihi : 23/02/92 Kayıt tarihi : 19/12/10 Yaş : 32 Nerden : nevşehir İş/Hobiler : aşçı/balık tutmak, kitap okumak Lakap : sagocu
| Konu: Geri: ~ SohBet BöLümü ~ C.tesi Ocak 15, 2011 1:47 pm | |
| Aslında anlatmak isteyince bilmeyenler kestirip atıyo bu cook sinir bozucu. Daha öncede söyledim ben bunu rap deyince genellikle insanın gözünün önüne gelen tarz bellidir. Bilirsıniz uzun tshirtler, kaba kolyeler, dövmeler, cins kelimesınin az kalacağı elbiseler, bol kotlar falan insanların çoğu bu yüzden ön yargılı. Halbuki sago böyle değil amerikan tarzıni sevmiyo ve hayranlarıda sevmiyo. Bu formatı insanların beyninden kazımak cook zor bi olay. Sagoyu anlatmayı bikerede olsa denemek fayda bence. Bütün melankolikler anlatmayı denemeli. Ayrıca Yunus abinin yeni hayranları oldukça oda cook sevinecektir. Biz elimizden geleni yapmalıyız. | |
| | | Pesimist Süper Aktif üye
Mesaj Sayısı : 246 Rep puanı : 2 Kayıt tarihi : 29/06/10 Nerden : tekirdağ İş/Hobiler : .
| Konu: Geri: ~ SohBet BöLümü ~ Paz Ocak 16, 2011 12:02 pm | |
| çokta kolay değil aslında bilmeyenler senin de dediğin gibi kestirip atarlar kimseye anlatmak için kendimi yormam bilen biliyo zaten canımı sıkan şey şudur bilmeden eleştirmek bir de şu var çok bildiğini sanıp yanılanlar bakıyosun mf ,kajmeran, sagoist ,sagocu ,pesimist vb kullanan ne olduğunu bilmeyen insanlar var istediğim bu değil anlamayan dinlemesin , çok iyi bilmeyen de eleştirmesin bu üllkede saçma sapan söz yazıp hazır riitimlerle müzik yapan var onlar 1 numaradır kimse laf etmez al bende poptan iğreniyorum yıllardır aynı terane pop dinleyen bir kişi rapi eleştiriyorsa benim için toplamada 0 çarpmada 1 dir isteyen istediğini dinliyorsa bırakın dinlesin o zaman .. | |
| | | melankolia+coşku Yeni üye
Mesaj Sayısı : 39 Rep puanı : 2 Doğum tarihi : 23/02/92 Kayıt tarihi : 19/12/10 Yaş : 32 Nerden : nevşehir İş/Hobiler : aşçı/balık tutmak, kitap okumak Lakap : sagocu
| Konu: Geri: ~ SohBet BöLümü ~ Paz Ocak 16, 2011 6:17 pm | |
| Haklısın bişey diyemem ama ben bi kerede olsa anlatmayı deneme taraftarıyım anlaması içinde değil bu, anlatmamış olmamak için. Yunus abide "Bilmeden konuşmak aptallık değilde ne ki peki" diyor. Bu konuda sonuna kadar katılıyorum. Pop olsun, rapin yüz karaları olsun hepsininde köküne kibrit suyu en iyisi tabikide SAGOOOOO.... | |
| | | Pesimist Süper Aktif üye
Mesaj Sayısı : 246 Rep puanı : 2 Kayıt tarihi : 29/06/10 Nerden : tekirdağ İş/Hobiler : .
| Konu: Geri: ~ SohBet BöLümü ~ Perş. Ocak 20, 2011 7:31 pm | |
| herkes nerde ? | |
| | | Tanlmslz
Web Master
Mesaj Sayısı : 397 Rep puanı : 8 Kayıt tarihi : 29/06/10 Nerden : istanbuL İş/Hobiler : internet/müzik Lakap : Tanlmslz
| Konu: Melankolia Perş. Ocak 20, 2011 8:34 pm | |
| Sigaramın dumanını kıskan ! | |
| | | | ~ SohBet BöLümü ~ | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |