En son konular | » Tanıtım yazisi alimi, tanitim yazisi alimlari, tanitim yazisi paylasinC.tesi Tem. 27, 2013 9:05 am tarafından Tanlmslz» Kızlarla sohbet, kız msnleri, kız numaraları, +18 resimler, dul bayanlarla sohbet, dul bayan, kız arkadası arıyorum, canlı sohbet sitesi Paz Ara. 02, 2012 12:09 pm tarafından Tanlmslz» İzmit texstil ilanları, Sapanca Texstil ilanı, izmit texstil inlanları, cps otomotiv iş ilanları, maşukiye texstil ilanı, sakarya tekstil ilanları, sapanca tekstil,C.tesi Mart 31, 2012 9:44 am tarafından Tanlmslz» html kod onizle, html kodlar, html kolari dene, kod dene, Kod Önizle, Kod önizleme, Kod Önizleme editörü, onizlePaz Ağus. 21, 2011 9:14 am tarafından Tanlmslz» site ekle hit kazan, site ekle, toplist, link ekle, siteni ekle, bedava site ekle,C.tesi Ağus. 13, 2011 4:51 am tarafından Tanlmslz» Samet Özkan Blog Herşey Burada www.sametozkan.tkCuma Ağus. 12, 2011 6:27 pm tarafından Tanlmslz» Samet özkan resmi web sitesi http://www.sametozkan.tk/Ptsi Ağus. 08, 2011 6:33 pm tarafından Tanlmslz» Sagopa Kajmer & Kolera Yunanistan konseriPtsi Tem. 11, 2011 8:50 pm tarafından Tanlmslz» Sagopa Kajmer Twitter’dan Paylaştı!Ptsi Tem. 11, 2011 8:43 pm tarafından Tanlmslz |
akısı | |
|
| Sagopa kajmer çünkü bir tek yol var şarkı sözleri | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Tanlmslz
Web Master
Mesaj Sayısı : 397 Rep puanı : 8 Kayıt tarihi : 29/06/10 Nerden : istanbuL İş/Hobiler : internet/müzik Lakap : Tanlmslz
| Konu: Sagopa kajmer çünkü bir tek yol var şarkı sözleri Ptsi Tem. 11, 2011 1:44 pm | |
| Düşüncelerden düşüncelere tanışıp duruyorum Düşünüp dururken kalbimi aşındırıyorum Gerçeğin gözlerinin içine bakmak ve bakarken göz kırpmamak güzel İçime işlerken şenşakraktır her hücrem
Bir çoğunun yaşama sebebi para Aklıkdan çıkmış onların şimdiki hali kapkara Paragraflar beni savunur dizelerim dile gelir Ve bu kısa hayata uzunca dörtlükler yollarım cana
Gözyaşlarımla soslanır elmacıklarım Yokluk ipine boğazımı astım tavandan aşağı sarkıttım Dokunmayın yakarım, elimde ateş varken ben bir hayli sakarım Ben varya o yaygarınızı ızgara yaparım
Varsa aklına takılanlar aç sayfalarımı göz at lan Sago bir ansiklopedidir karıştırılan Benim havam değil güneşte her an yağmur tehlikesi Bir fırtına kopar açıklarımda ve dinmez kolay öfkesi Ben kendimi buldum, ayrı diyarlarda kamplar kurdum
Ne peşime takılan çakal kaldı nede vahşi kurdum Ben en güzel planları kurdum önüme çıkan leşkolikleri demir tüfekle vurdum! Hişşş!
Nakarat Kıymetli bir taş yaşam Bir gözüm gündüz gözü diğer gözüm akşam Ne bir pusulam var ne de haritam ama bir tek yol var Biz ne çok çok bilenler gördük, bildiklerinden gafil bulduk, bu bilinçsizlerden caydık, Çünkü bir tek yol var
Çevir sayfayı… Ha ha oku
Oynamak istemiyorum. hah! Ben rol yapmak için doğmadım, kendimi oynadığımda sahtelikle suçlandım Başkasından evvel kendimi ezer ağırlığım Yeter sızlanmalar için zaten benim ağırlığım Havlunu yere at, Muhammed Ali’den aparkatım !
Topraklarına girip askerlerini çifteler yağız atım! Dinamit gibi patlar yanaklarında tokatım! şılaap Hoşt köpek böğürüp durma Sago rapte ilk adım! Attığım yemleri takip ederek yol bulanlar
Olduğum yere varmak için benden izler arıyor Benden gelen rap, etobur çiçekler gibi! uzak dur! Bana uzaktan bak ve güzelliğimle yetin! olay budur! El sürme bana! yaklaşırsam bilki düşmanın çetin Benimde dişlerim var ısırmak için
Bazıları derki “Sago rapi bizden öğrendi” Oysaki yıllarca o çıplak deri benim elbislerimi giydi!
Nakarat Kıymetli bir taş yaşam Bir gözüm gündüz gözü diğer gözüm akşam Ne bir pusulam var ne de haritam ama bir tek yol var Biz ne çok çok bilenler gördük, bildiklerinden gafil bulduk, bu bilinçsizlerden caydık, Çünkü bir tek yol var | |
| | | | Sagopa kajmer çünkü bir tek yol var şarkı sözleri | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |