En son konular | » Tanıtım yazisi alimi, tanitim yazisi alimlari, tanitim yazisi paylasinC.tesi Tem. 27, 2013 9:05 am tarafından Tanlmslz» Kızlarla sohbet, kız msnleri, kız numaraları, +18 resimler, dul bayanlarla sohbet, dul bayan, kız arkadası arıyorum, canlı sohbet sitesi Paz Ara. 02, 2012 12:09 pm tarafından Tanlmslz» İzmit texstil ilanları, Sapanca Texstil ilanı, izmit texstil inlanları, cps otomotiv iş ilanları, maşukiye texstil ilanı, sakarya tekstil ilanları, sapanca tekstil,C.tesi Mart 31, 2012 9:44 am tarafından Tanlmslz» html kod onizle, html kodlar, html kolari dene, kod dene, Kod Önizle, Kod önizleme, Kod Önizleme editörü, onizlePaz Ağus. 21, 2011 9:14 am tarafından Tanlmslz» site ekle hit kazan, site ekle, toplist, link ekle, siteni ekle, bedava site ekle,C.tesi Ağus. 13, 2011 4:51 am tarafından Tanlmslz» Samet Özkan Blog Herşey Burada www.sametozkan.tkCuma Ağus. 12, 2011 6:27 pm tarafından Tanlmslz» Samet özkan resmi web sitesi http://www.sametozkan.tk/Ptsi Ağus. 08, 2011 6:33 pm tarafından Tanlmslz» Sagopa Kajmer & Kolera Yunanistan konseriPtsi Tem. 11, 2011 8:50 pm tarafından Tanlmslz» Sagopa Kajmer Twitter’dan Paylaştı!Ptsi Tem. 11, 2011 8:43 pm tarafından Tanlmslz |
akısı | |
|
| Muhteşem Yüzyıl Dizisi'ne tepkiler çığ gibi büyüyor! | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Pesimist Süper Aktif üye
Mesaj Sayısı : 246 Rep puanı : 2 Kayıt tarihi : 29/06/10 Nerden : tekirdağ İş/Hobiler : .
| Konu: Muhteşem Yüzyıl Dizisi'ne tepkiler çığ gibi büyüyor! Salı Ocak 11, 2011 6:16 pm | |
| "Kimse yanılmasın, bu, bir Müslüman Osmanlı Sultanı Süleyman'ın değil, Hıristiyan bir köle kızın Osmanlı'yı sözde dize getirmesinin gerçek-dışı hikâyesidir." ANADOLU GENÇLİK DERGİSİ ATEŞ PÜSKÜRDÜ Anadolu Gençlik Dergisi Trabzon Şube Başkanı Ahmet Yakuphan, Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında, son yıllarda bazı yerli diziler aracılığıyla gençlerin düzeninin bozulmaya çalışıldığını belirtti. Bu dizilerin, aile fertlerinin bir arada bulunduğu saatlerde ekrana getirildiğini ifade eden Yakuphan, şöyle dedi: ''Burada anlatmaktan haya ettiğimiz bir takım görüntülere sahne olan bu diziler, milletimizin değerleri ile çelişmektedir. İşte bu dizilerin son örneği olan ve Osmanlı bakiyesi olan bu topraklarda Osmanlı tarihinin en şanlı döneminin çarpıtıldığı 'Muhteşem Yüzyıl' dizisi 5 Ocak Çarşamba gününden itibaren yayıma girmiştir. Bu dizide reyting uğruna geçmişimiz karalanıyor ve ecdadımız şehvet düşkünü olarak gösterilmek isteniyor. Senaristler, bu dizi ile ecdadımızı kendi sapkın düşüncelerine alet etmeye çalışmaktadırlar.'' Kanuni Sultan Süleyman'ın doğum yeri olan Trabzon'dan bütün Türkiye'ye çağrıda bulunmak istediklerini belirten Yakuphan, ''Bizler bu dizinin derhal yayımdan kaldırılmasını istiyoruz. Milli ve manevi değerlerine sahip çıkma noktasında duyarlı vatandaşlarımızın '444 1 178' numaralı RTÜK İletişim Merkezini veya söz konusu diziyi yayımlayan televizyon kanalını arayıp tepkilerini iletmelerini istiyoruz'' dedi. Kaynak : http://www.internethaber.com/muhtesem-yuzyila-muhtesem-tepki-319509h-p2.htm#ixzz1AkflxMieolay yaratan " Muhteşem Yüzyıl " dizisi hakkındaki düşünceleriiniz nelerdir ? tv izlemiyorum bir iki defa reklamını görmüştüm yapılan yorumları takip etmekteyim hakkında bende olumlu düşünmüyorum isteyen yorum atabilir. | |
| | | melankolia+coşku Yeni üye
Mesaj Sayısı : 39 Rep puanı : 2 Doğum tarihi : 23/02/92 Kayıt tarihi : 19/12/10 Yaş : 32 Nerden : nevşehir İş/Hobiler : aşçı/balık tutmak, kitap okumak Lakap : sagocu
| Konu: Geri: Muhteşem Yüzyıl Dizisi'ne tepkiler çığ gibi büyüyor! Salı Ocak 11, 2011 6:52 pm | |
| Bende izlemedim ama böyle bişeyin oldunu duymuştum. Gerçek dışı olup toplumu olumsuz etkileyeceği belli bencede yayından kaldırılsın. Bir yandanda bilinçli izleyiciler buna itibar etmicektir. Ayrı bi taraftan bilinçsizler için yayınlanması sakıncali ki memlekette bilinçsiz insan pek çok. Dizilerin çoğu reyting uğruna yapılmıyomu zaten. Sevgili Yunus abimde bu yüzden tv'ye çıkmak istemiyor. Tv programlarının çoğunda 'reyting kaygısı güdülüyo' bu sözü Yunus abim beyaz şova çıktığında söylemişti hatırlayın. | |
| | | | Muhteşem Yüzyıl Dizisi'ne tepkiler çığ gibi büyüyor! | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |