En son konular | » Tanıtım yazisi alimi, tanitim yazisi alimlari, tanitim yazisi paylasinC.tesi Tem. 27, 2013 9:05 am tarafından Tanlmslz» Kızlarla sohbet, kız msnleri, kız numaraları, +18 resimler, dul bayanlarla sohbet, dul bayan, kız arkadası arıyorum, canlı sohbet sitesi Paz Ara. 02, 2012 12:09 pm tarafından Tanlmslz» İzmit texstil ilanları, Sapanca Texstil ilanı, izmit texstil inlanları, cps otomotiv iş ilanları, maşukiye texstil ilanı, sakarya tekstil ilanları, sapanca tekstil,C.tesi Mart 31, 2012 9:44 am tarafından Tanlmslz» html kod onizle, html kodlar, html kolari dene, kod dene, Kod Önizle, Kod önizleme, Kod Önizleme editörü, onizlePaz Ağus. 21, 2011 9:14 am tarafından Tanlmslz» site ekle hit kazan, site ekle, toplist, link ekle, siteni ekle, bedava site ekle,C.tesi Ağus. 13, 2011 4:51 am tarafından Tanlmslz» Samet Özkan Blog Herşey Burada www.sametozkan.tkCuma Ağus. 12, 2011 6:27 pm tarafından Tanlmslz» Samet özkan resmi web sitesi http://www.sametozkan.tk/Ptsi Ağus. 08, 2011 6:33 pm tarafından Tanlmslz» Sagopa Kajmer & Kolera Yunanistan konseriPtsi Tem. 11, 2011 8:50 pm tarafından Tanlmslz» Sagopa Kajmer Twitter’dan Paylaştı!Ptsi Tem. 11, 2011 8:43 pm tarafından Tanlmslz |
akısı | |
|
| Afganistan Savaşına Tepki Yağdı | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Tanlmslz
Web Master
Mesaj Sayısı : 397 Rep puanı : 8 Kayıt tarihi : 29/06/10 Nerden : istanbuL İş/Hobiler : internet/müzik Lakap : Tanlmslz
| Konu: Afganistan Savaşına Tepki Yağdı Salı Tem. 27, 2010 10:52 am | |
| Afganistan Savaşına Tepki Yağdı Londra'da Savaşı Durdurma Koalisyonu tarafından düzenlenen panele yüzlerce kişi katıldı. Afganistan savaşını 'kazanılması imkansız' bir savaş olarak niteleyen savaş karşıtları, İngiliz hükümetine askerlerin geri çekilmesi için çağrıda bulundu.
Savaş karşıtı aktivistlerce düzenlenen etkinlik, Afganistan savaşı ile ilgili on binlerce gizli ibareli belgenin ortaya çıktığı güne denk geldi. Ortaya çıkan bu gizli belgelerde Afgan sivillerin nasıl da öldürülüp meçhul halde bırakıldıklarını gösteriyor.
Savaş karşıtı olmakla bilinen Savaşı Durdurma Koalisyonu tarafından Londra'da düzenlenen panele Afganistan'da daha önce görev almış İngiliz asker Joe Glenton da yer aldı. Joe Glenton, Afganistan'da kısa süreliğine görev aldıktan sonra İngiltere'ye dönmüştü. Daha sonra tekrar Afganistan'a gönderilmek istenen İngiliz asker, bu sefer gitmeyi reddetmişti. Glenton, Afganistan savaşının ABD'nin dış politika emellerinin bir parçası olduğunu belirterek, savaşa gitmeyi reddetmiş ve Afganistan'daki tüm İngiliz askerlerin geri çekilmeleri gerektiğini söylemişti. Glenton, askeri mahkemece yargılanmış ve 9 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.
Londra'daki panele Joe Glenton'un yanı sıra İngiliz milletvekili Jeremy Corbyn ve ünlü savaş karşıtı aktrist Lindsey German da katıldı. Panelde konuşmacılar, sık sık İngiliz hükümetini eleştirerek, askerlerin bir an önce geri getirilmelerini talep etti. (Cihan Haber Ajansı) | |
| | | | Afganistan Savaşına Tepki Yağdı | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |