En son konular | » Tanıtım yazisi alimi, tanitim yazisi alimlari, tanitim yazisi paylasinC.tesi Tem. 27, 2013 9:05 am tarafından Tanlmslz» Kızlarla sohbet, kız msnleri, kız numaraları, +18 resimler, dul bayanlarla sohbet, dul bayan, kız arkadası arıyorum, canlı sohbet sitesi Paz Ara. 02, 2012 12:09 pm tarafından Tanlmslz» İzmit texstil ilanları, Sapanca Texstil ilanı, izmit texstil inlanları, cps otomotiv iş ilanları, maşukiye texstil ilanı, sakarya tekstil ilanları, sapanca tekstil,C.tesi Mart 31, 2012 9:44 am tarafından Tanlmslz» html kod onizle, html kodlar, html kolari dene, kod dene, Kod Önizle, Kod önizleme, Kod Önizleme editörü, onizlePaz Ağus. 21, 2011 9:14 am tarafından Tanlmslz» site ekle hit kazan, site ekle, toplist, link ekle, siteni ekle, bedava site ekle,C.tesi Ağus. 13, 2011 4:51 am tarafından Tanlmslz» Samet Özkan Blog Herşey Burada www.sametozkan.tkCuma Ağus. 12, 2011 6:27 pm tarafından Tanlmslz» Samet özkan resmi web sitesi http://www.sametozkan.tk/Ptsi Ağus. 08, 2011 6:33 pm tarafından Tanlmslz» Sagopa Kajmer & Kolera Yunanistan konseriPtsi Tem. 11, 2011 8:50 pm tarafından Tanlmslz» Sagopa Kajmer Twitter’dan Paylaştı!Ptsi Tem. 11, 2011 8:43 pm tarafından Tanlmslz |
akısı | |
|
| Şarkıları zamana yenilmeyen grup: The Cranberries | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Tanlmslz
Web Master
Mesaj Sayısı : 397 Rep puanı : 8 Kayıt tarihi : 29/06/10 Nerden : istanbuL İş/Hobiler : internet/müzik Lakap : Tanlmslz
| Konu: Şarkıları zamana yenilmeyen grup: The Cranberries C.tesi Tem. 24, 2010 9:12 am | |
| Şarkıları zamana yenilmeyen grup: The CranberriesKonsere bir saat kala Küçükçiftlik Parkı’na gittiğimde şok oldum, daha doğrusu her giden şoke oldu. Parkta başlayan kuyruk Kabataş’a kadar uzanıyordu. 10 bin kişiden fazla katılımcı konser alanına girmeyi beklerken sokakta satılan biraları tüketmekle meşguldü.
Konser 21.00’de ön grupla başladı. Saat 22.15’te ‘The Cranberries’ sahnede yerini aldı. Tüm şarkıları izleyiciler tarafından ezbere biliniyor olması grubun vokali Dolores O’Riordan’ı memnun etti. Kırmızı mini elbisesi ve hayran kaldığım Converse ayakkabılarıyla çıtır bir genç gibi görünüyordu. Tüm konser boyunca şarkılarını sahneyi bir baştan diğer başa koşarak ve zıplayarak söyledi. Kendine has keskin hareketleri ve dans biçimi herkesi dans konusunda gaza getirdi ve umursamazca zıplamaya başladık.
YENİDEN BİR ARADALAR 22 yıl önce kurulan ancak 2003’te kendi başlarına müzik yapmak için yollarını ayıran grup yeniden bir araya geldi. Bunu duyurmak için dünya turnesine çıkarak hayranlarıyla buluşuyorlar.
Konser sonrası Dolores O’Riordan’la yaptığımız ayaküstü söyleşide; “Şarkılarımızın zamanın sınavından geçmesi ve insanların hâlâ bizi dinlemesi harika bir duygu. Türkiye’de çok ciddi bir hayran kitlemiz olduğunu biliyorduk, bunun kaybolmadığını görmek hepimizi mutlu etti” diyerek duygularını paylaşıyor.
İZLEYİCİ ZOMBIE’Yİ SÖYLEDİ
Konserin tek kötü tarafı, ses sisteminin iyi olmamasıydı. Ses temiz bir şekilde gelmediği için kulak tırmaladığı zamanlar oluyordu. The Cranberries’in konser playlisti arasında ‘Animal Instinct’, ‘Dreams’, ‘Ridiculous Thoughts’, ‘Ode To My Family’, ‘Linger’ , ‘Time Is Kicking Out’ ve ‘Zombie’ gibi çok sevilen şarkıları vardı. Zombie’yi söylerken Doleres’in söylemesine müsaade etmeden izleyicilerin hep bir ağızdan söylemesi grubu çok mutlu etti.
The Cranberries ayrıca bir sürpriz yaptı ve sonbaharda stüdyoya gireceği müjdesini verdi. Bis için yeniden sahneye çıktığında kostümlerini değiştirmişlerdi. Grup, üç şarkı daha söyleyip sahneyi terk etti ve Çeşme’deki konserleri için yola çıktı. | |
| | | | Şarkıları zamana yenilmeyen grup: The Cranberries | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |