En son konular | » Tanıtım yazisi alimi, tanitim yazisi alimlari, tanitim yazisi paylasinC.tesi Tem. 27, 2013 9:05 am tarafından Tanlmslz» Kızlarla sohbet, kız msnleri, kız numaraları, +18 resimler, dul bayanlarla sohbet, dul bayan, kız arkadası arıyorum, canlı sohbet sitesi Paz Ara. 02, 2012 12:09 pm tarafından Tanlmslz» İzmit texstil ilanları, Sapanca Texstil ilanı, izmit texstil inlanları, cps otomotiv iş ilanları, maşukiye texstil ilanı, sakarya tekstil ilanları, sapanca tekstil,C.tesi Mart 31, 2012 9:44 am tarafından Tanlmslz» html kod onizle, html kodlar, html kolari dene, kod dene, Kod Önizle, Kod önizleme, Kod Önizleme editörü, onizlePaz Ağus. 21, 2011 9:14 am tarafından Tanlmslz» site ekle hit kazan, site ekle, toplist, link ekle, siteni ekle, bedava site ekle,C.tesi Ağus. 13, 2011 4:51 am tarafından Tanlmslz» Samet Özkan Blog Herşey Burada www.sametozkan.tkCuma Ağus. 12, 2011 6:27 pm tarafından Tanlmslz» Samet özkan resmi web sitesi http://www.sametozkan.tk/Ptsi Ağus. 08, 2011 6:33 pm tarafından Tanlmslz» Sagopa Kajmer & Kolera Yunanistan konseriPtsi Tem. 11, 2011 8:50 pm tarafından Tanlmslz» Sagopa Kajmer Twitter’dan Paylaştı!Ptsi Tem. 11, 2011 8:43 pm tarafından Tanlmslz |
akısı | |
|
| Kolera-Zor Soruları Bilemem | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Pesimist Süper Aktif üye
Mesaj Sayısı : 246 Rep puanı : 2 Kayıt tarihi : 29/06/10 Nerden : tekirdağ İş/Hobiler : .
| Konu: Kolera-Zor Soruları Bilemem Ptsi Tem. 05, 2010 4:25 pm | |
| Zor Soruları Bilemem
Gece saçlarım kadar uzun yinede sabaha yetiştim İçime yapılan onca baskının şaşkınlığında yinede direnebilmişim Ben Esen özür dilerim rüzgarla geldiğim için acele gelmişim Yanana varana kadar biçok vesveseden geçtim İki yüz sahibi binlerce insanla arkadaşlık ettim Böyle uyanık kaldım böyle savaşabildim belki de Hangimiz ölümü seçer gidenden vazgeçerde Bedduacı değilim hayata bu bi bubi tuzağı Ulaştı çığlık uzağa yağmur güler sema ağlar halime Merhamettn doğdu rahmet haine Gördü hali küçük alime düşündü tek bir hamlede Köpek olduğunu biliyordum da Bu kadar çabuk ısıracağını bilmiyordum En âLâ köpeğin sen olduğunu bilmiyordum.. Tuttuğun yoLun ateşi çıkacağını sezmiyordum Kör olmuştun önünü görmüyordun..
Sormaa , zor soruları bilmem Alalade bir insanın dediğine gelmem Fevkaladenin fevkine vardım daldım, daldım , daldım.. Geç bu eziyeti , geç sen.. Sen sensen ben de benim herkes kendine kurban Kendimi ben saldım , saldım , saldım ..
Kurtulamasaydı İbrahim ateşten canımı terkederdim Çıkamasaydı Yusuf kuyudan boğula boğula can verirdim Kim bana yansın ağlasın?Dert adamdan başka mahlukatta olmaz Analt KoLo , ağlasın , ağlasın .. Gücümü toplamışken kalkıp gideyim.. Akılda baştan gitti bu ne aşk , bu ne iş , bu ne dert iş imiş Herkes Külhan beyi birbirine girmiş Bu tutmuş , kesmiş , bu yemiş , sindirmiş Hergün ayrı bir zindanda suskunum Sense canına aşık alnım ateşlendi sardı içimi sarmaşık Kaç yılım varsa koydum ortaya sende gör artık Tuttuk ikiye ayrıldık kimler zındık kim sıddık Bulanık bakışım altında tenimin rengi depertti Hayat çekti bir kolumdan beni de beşikten kertti Bakışlarım sertti evet oncağazım mertti.. Kolera bir kadın değildi baştan aşşağı dertti..
Sormaa , zor soruları bilmem Alalade bir insanın dediğine gelmem Fevkaladenin fevkine vardım daldım, daldım , daldım.. Geç bu eziyeti , geç sen.. Sen sensen ben de benim herkes kendine kurban Kendimi ben saldım , saldım , saldım ..
| |
| | | | Kolera-Zor Soruları Bilemem | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |