En son konular | » Tanıtım yazisi alimi, tanitim yazisi alimlari, tanitim yazisi paylasinC.tesi Tem. 27, 2013 9:05 am tarafından Tanlmslz» Kızlarla sohbet, kız msnleri, kız numaraları, +18 resimler, dul bayanlarla sohbet, dul bayan, kız arkadası arıyorum, canlı sohbet sitesi Paz Ara. 02, 2012 12:09 pm tarafından Tanlmslz» İzmit texstil ilanları, Sapanca Texstil ilanı, izmit texstil inlanları, cps otomotiv iş ilanları, maşukiye texstil ilanı, sakarya tekstil ilanları, sapanca tekstil,C.tesi Mart 31, 2012 9:44 am tarafından Tanlmslz» html kod onizle, html kodlar, html kolari dene, kod dene, Kod Önizle, Kod önizleme, Kod Önizleme editörü, onizlePaz Ağus. 21, 2011 9:14 am tarafından Tanlmslz» site ekle hit kazan, site ekle, toplist, link ekle, siteni ekle, bedava site ekle,C.tesi Ağus. 13, 2011 4:51 am tarafından Tanlmslz» Samet Özkan Blog Herşey Burada www.sametozkan.tkCuma Ağus. 12, 2011 6:27 pm tarafından Tanlmslz» Samet özkan resmi web sitesi http://www.sametozkan.tk/Ptsi Ağus. 08, 2011 6:33 pm tarafından Tanlmslz» Sagopa Kajmer & Kolera Yunanistan konseriPtsi Tem. 11, 2011 8:50 pm tarafından Tanlmslz» Sagopa Kajmer Twitter’dan Paylaştı!Ptsi Tem. 11, 2011 8:43 pm tarafından Tanlmslz |
akısı | |
|
| Sagopa Kajmer - İyi Bilirim (Ft. Kolera) | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Pesimist Süper Aktif üye
Mesaj Sayısı : 246 Rep puanı : 2 Kayıt tarihi : 29/06/10 Nerden : tekirdağ İş/Hobiler : .
| Konu: Sagopa Kajmer - İyi Bilirim (Ft. Kolera) Çarş. Haz. 30, 2010 6:19 am | |
| Sagopa Kajmer - İyi Bilirim (Ft. Kolera)
Sagopa Kajmer:
Hiçbir şeyde gözüm yok Olmayacak duaya âmin sözüm yok Aklım benden uçtu gitti Uzun zamandır haber yok Bak bana dikkatle Sence ben militan mıyım Sakallarımı yolsam, ahbaplarından mıyım Geyik muhabbetine katılsam, söyle dostlarından mıyım Nerdeyim, sen nerdesin Sen ne boş bir kellesin Sana dünyalıklar ellesin Salıncaklarını tayfunlar yellesin Rauf, Musavvir. Allah birsin, Azze ve Cellesin Biliyorum sen herkeslesin Ama en güzeli benlesin Sınırı yok, bu hiçlik mertebesinin Tarifi yok, dünyadaki sahipsizliğimin Kafasına vur oynayacağını al bu orta yaşlı bebeğin Tadı wasabi acısı kardeş asiliğimin Bir gün ödenir hesabı bütün sinsiliğinin Kardeşim diyorsun, anlamını bilmeden kardeşliğin Amerika açıkça "jack"idir karındeşenliğin...
Nakarat:
Sana dememiş miydim? Böğrüme keskin bıçaklar Saplayanlar da var. Ben iyi bilirim Kim kime dost, kime düşman Kabuk bile tutamayan yaraların hatırına susmam.
Kolera:
Sen iyi biri değilsin, neden iyi şeyler duymak istiyorsun Zor saatlerde, sabır gösteremiyorsun Biliyorum, kul yaptı sanıyorsun Zalimi zalim kuluna kırdırırken Hak Hepimiz farklı bir at, bizi işler tek hattat Nasıl yıktın kaleni ellerinle anlat Ben suç aletleriyle gezen bir suçsuzum deme Onca yıllık hafiyeyim, hâlâ aynı taifeyleyim Doğru birdir, yalan çok, zengin kafiyeyim Ecelle emel aynı anda yere atılan iki taş misali Bir uzağa yuvarlanır, biri yakına düşer Emel uzak, yakın ecel, isteğine erişemeden bulur seni Ooooooo, yandı hakkını helal etmezse annesi Ölümün şiddetini soruyorlar sana söyle 3 kılıç darbesi Sahipsiz değilsin, var oluşun göz hapsi, sana söylemedim mi
Nakarat: Sana dememiş miydim? Böğrüne keskin bıçaklar, Saplayanlar da var. Ben iyi bilirim, Kim kime dost, kime düşman, Kabuk bile tutamayan yaraların hatırına susmam. | |
| | | Tanlmslz
Web Master
Mesaj Sayısı : 397 Rep puanı : 8 Kayıt tarihi : 29/06/10 Nerden : istanbuL İş/Hobiler : internet/müzik Lakap : Tanlmslz
| | | | Pesimist Süper Aktif üye
Mesaj Sayısı : 246 Rep puanı : 2 Kayıt tarihi : 29/06/10 Nerden : tekirdağ İş/Hobiler : .
| Konu: Geri: Sagopa Kajmer - İyi Bilirim (Ft. Kolera) Çarş. Haz. 30, 2010 3:28 pm | |
| ni demek her zaman aga | |
| | | | Sagopa Kajmer - İyi Bilirim (Ft. Kolera) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |