En son konular | » Tanıtım yazisi alimi, tanitim yazisi alimlari, tanitim yazisi paylasinC.tesi Tem. 27, 2013 9:05 am tarafından Tanlmslz» Kızlarla sohbet, kız msnleri, kız numaraları, +18 resimler, dul bayanlarla sohbet, dul bayan, kız arkadası arıyorum, canlı sohbet sitesi Paz Ara. 02, 2012 12:09 pm tarafından Tanlmslz» İzmit texstil ilanları, Sapanca Texstil ilanı, izmit texstil inlanları, cps otomotiv iş ilanları, maşukiye texstil ilanı, sakarya tekstil ilanları, sapanca tekstil,C.tesi Mart 31, 2012 9:44 am tarafından Tanlmslz» html kod onizle, html kodlar, html kolari dene, kod dene, Kod Önizle, Kod önizleme, Kod Önizleme editörü, onizlePaz Ağus. 21, 2011 9:14 am tarafından Tanlmslz» site ekle hit kazan, site ekle, toplist, link ekle, siteni ekle, bedava site ekle,C.tesi Ağus. 13, 2011 4:51 am tarafından Tanlmslz» Samet Özkan Blog Herşey Burada www.sametozkan.tkCuma Ağus. 12, 2011 6:27 pm tarafından Tanlmslz» Samet özkan resmi web sitesi http://www.sametozkan.tk/Ptsi Ağus. 08, 2011 6:33 pm tarafından Tanlmslz» Sagopa Kajmer & Kolera Yunanistan konseriPtsi Tem. 11, 2011 8:50 pm tarafından Tanlmslz» Sagopa Kajmer Twitter’dan Paylaştı!Ptsi Tem. 11, 2011 8:43 pm tarafından Tanlmslz |
akısı | |
|
| Sagopa Kajmer KITS albümün'den İnciler | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
KuheyLaN Yeni üye
Mesaj Sayısı : 23 Rep puanı : 0 Doğum tarihi : 03/03/86 Kayıt tarihi : 05/07/10 Yaş : 38 Nerden : Bağdat İş/Hobiler : Müzik/internet Lakap : KuheyLaN
| Konu: Sagopa Kajmer KITS albümün'den İnciler Ptsi Tem. 05, 2010 12:10 pm | |
| Sagopa Kajmer KITS albümün'den İnciler
1 - Akar sular dönmez geri tıpkı gençliğim gibi (Gölge Haramileri) Sagopa Kajmer KITS'den İnciler 2 - Sakal-bıyıkla geride kaldı Yunus'un hamlık evresi (Gölge Haramileri) 3 - Dualar olmasaydı kim kovardı kalleş iblisi? (Gölge Haramileri) 4 - Terim işimin kanıtıdır (Beyaban) 5 - Günahlarımı taşıyanın adı hamal değil, melekti (Beyaban) 6 - Bazen bıktım ,aslen yıkıldım ve daldım derinlere sığdan yıldım ,be toplasan 30 şirin yıldım (Ben Hüsrana Komşuyum) 7 - Içine sinmiş korkak çocuk ileri doğru itekle (Ben Hüsrana Komşuyum) 8 - Denedim olmadı , çabalarımın sonu nihayete varamadı ben hüsrana komşuyum (Ben Hüsrana Komşuyum) 9 - Sana dostum diyenler var ya alayı hava en sert tekerlekler bile bir gün mutlak kaçırır hava (Ben Hüsrana Komşuyum) 10 - Çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaparsın, yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın (Ben Hüsrana Komşuyum) 11 - Ömrü aLtın sepeti sanma Sepete konulan En sonunda ruhsuz bir cesed olur (Yakın ve Uzak) 12 - Burası misal ülkesi masal misali bizler hayal kafilesi (Yakın ve Uzak) 13 - Ver bana beni geri kendimden kaldım beri (Yakın ve Uzak) 14 - İblis kanıma girmeni üstelerse bilki hile vardır (Tek Başınalığın Yolcusu) 15 - Hakkım üçtür kulağıma söyle, insan kaç tür ? (Tek Başınalığın Yolcusu) 16 - Bana yalan söyleceksen önce gözlerimle anlaş! (Tek Başınalığın Yolcusu) 17 - Tek başınalığın yolcusu tek Olur (Tek Başınalığın Yolcusu) 18 - Çeşmi Siyahım nedir bu derdin kirpiklerine saklanırsın görünmek istedikçe saklanırsın yaklaştıkça harlanırsın harlandıkça sızlanırsın yıkılmadan sallanırsın (Sonumuz Yakın Mesafe) 19 - Yalvarışım bahtıma güvenimden herşey kendiliğinden içimdeki minik çocuk titrerken belki gün gelir aldanırım (Sonumuz Yakın Mesafe) 20 - ugünden mi yarınını satın aldın korkarım sonumuz yakın mesafe (Sonumuz Yakın Mesafe) 21 - Elbet bir gün başı dönecek dünyanın dönmekten (Sahibinin Sesi) 22 - Ruhum vücud karavanında, ölüm düz gidince ileride,Yaptıklarım peşimde gerilerimde (Sahibinin Sesi) 23 - Ben senin varmak istediğim o yolun sonuyum ! (Sahibinin Sesi) 24 - Beden saksınızda edep çiçekleriniz sararmış (Sahibinin Sesi) 25 - Tavsiyeye uyanlar tavsiyeyle yaşarlar (Sahibinin Sesi) 26 - Sıkıntı sıktığın zaman patlayan sivilce (Sahibinin Sesi) 27 - Hoş sesinle bana bağır, hafiflesin yüküm ağır (Kötü İnsanları Tanıma Senesi) 28 - Kendimi kendime hediye ederek kutladım son doğum günümü (Kötü İnsanları Tanıma Senesi) 29 - Yalnızlığım kalbime zulüm, korkutmakta heran ölüm (Kötü İnsanları Tanıma Senesi) 30 - Sago gidenlerin gölgelerini koleksiyonuna katmakta (İki Tanık) 31 - Söz ehlime itaat et benim sözüm cevher (İki Tanık) 32 - İki Tanık var Biri dilim bir kalemim olanı biteni sindirdim yeter bana kendi derdim (İki Tanık) 33 - Kanadı olsa hain kedinin soyu kururdu serçelerin (İki Tanık) 34 - Çin ipeği Giysen Dahi senin değerin eşşek kılı (İki Tanık) 35 - Hayat eli sopalı bir öğretmen (Gördüklerime İnanmam Gerek) 36 - Kendini iyi bilen kötülere ne yararki benim iyiliğim (Gördüklerime İnanmam Gerek) 37 - Yağmuru kara çeviren hava, kolaysa çık ulan burası çorak ova (Gördüklerime İnanmam Gerek) 38 - Vicdan bir güneş gibi , parladıkça ısınır için (Düşersem Yanarım) 39 - Donuk bir surat bekle gelir bir gün beklediğin murad (Düşersem Yanarım) 40 - Bazılarına gül dikenicesine batar rahat , nefret edercesine yaşar hayat , buyur mezara yat!(Düşersem Yanarım) 41 - Sessizliktir içinden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası (Düşersem Yanarım) 42 - Bak bataklıklar üzeri ne kadar da parlak bakta gör burdan her tarafta güzel yüzlü tuzak (Düşersem Yanarım) 43 - Gözler ayrı düşeni dudaklar cümleden düşürdüler düşenin dostu olmadı hiç (Düşersem Yanarım) 44 - Düşenin dostu olmaz bunu böylece bildim inanmasam olmaz (Düşersem Yanarım) 45 - Eğer düşman yoksa bil ki savaş olmaz şehvet edilinen şu zevkler kolay solmaz (Dessas) 46 - Ekmek elden su göldense tasaya yer kaLmaz (Dessas) 47 - kilidi kırmadıkça sırrın kaPısı açıLamazRabb'im emri verse inan taş üstünde taş kaLmaz (Dessas) 48 - Yalanın ömrü tez biter mumlar yatsı sonuna ışıyamaz (Dessas) 49 - Aklım Dünya limanına demir atmışsa gemin girdaptan kurtulmaz (Dessas) | |
| | | | Sagopa Kajmer KITS albümün'den İnciler | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |