En son konular | » Tanıtım yazisi alimi, tanitim yazisi alimlari, tanitim yazisi paylasinC.tesi Tem. 27, 2013 9:05 am tarafından Tanlmslz» Kızlarla sohbet, kız msnleri, kız numaraları, +18 resimler, dul bayanlarla sohbet, dul bayan, kız arkadası arıyorum, canlı sohbet sitesi Paz Ara. 02, 2012 12:09 pm tarafından Tanlmslz» İzmit texstil ilanları, Sapanca Texstil ilanı, izmit texstil inlanları, cps otomotiv iş ilanları, maşukiye texstil ilanı, sakarya tekstil ilanları, sapanca tekstil,C.tesi Mart 31, 2012 9:44 am tarafından Tanlmslz» html kod onizle, html kodlar, html kolari dene, kod dene, Kod Önizle, Kod önizleme, Kod Önizleme editörü, onizlePaz Ağus. 21, 2011 9:14 am tarafından Tanlmslz» site ekle hit kazan, site ekle, toplist, link ekle, siteni ekle, bedava site ekle,C.tesi Ağus. 13, 2011 4:51 am tarafından Tanlmslz» Samet Özkan Blog Herşey Burada www.sametozkan.tkCuma Ağus. 12, 2011 6:27 pm tarafından Tanlmslz» Samet özkan resmi web sitesi http://www.sametozkan.tk/Ptsi Ağus. 08, 2011 6:33 pm tarafından Tanlmslz» Sagopa Kajmer & Kolera Yunanistan konseriPtsi Tem. 11, 2011 8:50 pm tarafından Tanlmslz» Sagopa Kajmer Twitter’dan Paylaştı!Ptsi Tem. 11, 2011 8:43 pm tarafından Tanlmslz |
akısı | |
|
| Kolera - Dünyadan Arafa | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Pesimist Süper Aktif üye
Mesaj Sayısı : 246 Rep puanı : 2 Kayıt tarihi : 29/06/10 Nerden : tekirdağ İş/Hobiler : .
| Konu: Kolera - Dünyadan Arafa Perş. Tem. 01, 2010 11:01 pm | |
| Kolera - Dünyadan Arafa
tutar yokluğa atar her gelen yeni gün dünü dağ dağa küsmüş,dağda olmuş kapris düşkünü karadelik korkusuzca açar çiçek kış günü herşeyi bilirsin çözemezsin birtek müşkülü kimin ne dediği değil senin ne düşündüğün önemli başkasının yolu değil kendi sapakların değerli iyi bir insan olamıyorsan eğer zalim hayatta sende o kötü adamlardan birisin elbet hissedersin biz seri diz hayrımız için her felaket anlamayız biz ordan oraya koşturan karıncalardan tek eksiğimiz eksik sikkemiz ve herzaman değildir fikrimizde zikrimizde bir,belki kırk yılda bir eski günler geride kaldı duman duman oldu tüttü böyle büyüdü kız aldı hız..bir hastalık apansız söz altın süküt gümüş,dilini kopardı derviş kolera dermiş,sabreden muradına erermiş..
derdime gark oldum akşamdan sabaha yıllar ardıma sıra olmuş derdim var buhram var ağlaya ağlaya iki büklüm oldum ah halim vah kimimiz yolcu olur dünyadan ta... arafa suuuuuuuuus,çünkü çok konuşan çok hata yapar suuuuuuuuuus,cehaletinin alameti dilinin felaketidir
mutlu olma sevdasından vazgeç asıl mutluluk budur şerli suyu iç kudur,yarına ayıl hayıflan dünkü kadar küçük düşmedin sen hiç doğrusu insan unutkan,bugün büyük gün devam suya değene kadar elin kavurur tüm cismini alev ne kadar dayanırsan ateşe o kadar günah işle süküt altın sapını gümüşle.. dinlediğin bütün bu şarkı benden ihtiyacını al da kalk yerden yapan satar alan kullanmaz kullanan görmez dinle bu tabut,doğru ya hepimiz ölümü unuttuk böyle oldu,kafa tutma bırak ağla ağla gönlü dağlamaktansa alna hepsi yazıldılar kolera yoktur arkası,sade Rabba duasıdır kaskı kaçan ifrit görünür arkası
derdime gark oldum akşamdan sabaha yıllar ardıma sıra olmuş derdim var buhram var ağlaya ağlaya iki büklüm oldum ah halim vah kimimiz yolcu olur dünyadan ta... arafa
| |
| | | | Kolera - Dünyadan Arafa | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |