En son konular | » Tanıtım yazisi alimi, tanitim yazisi alimlari, tanitim yazisi paylasinC.tesi Tem. 27, 2013 9:05 am tarafından Tanlmslz» Kızlarla sohbet, kız msnleri, kız numaraları, +18 resimler, dul bayanlarla sohbet, dul bayan, kız arkadası arıyorum, canlı sohbet sitesi Paz Ara. 02, 2012 12:09 pm tarafından Tanlmslz» İzmit texstil ilanları, Sapanca Texstil ilanı, izmit texstil inlanları, cps otomotiv iş ilanları, maşukiye texstil ilanı, sakarya tekstil ilanları, sapanca tekstil,C.tesi Mart 31, 2012 9:44 am tarafından Tanlmslz» html kod onizle, html kodlar, html kolari dene, kod dene, Kod Önizle, Kod önizleme, Kod Önizleme editörü, onizlePaz Ağus. 21, 2011 9:14 am tarafından Tanlmslz» site ekle hit kazan, site ekle, toplist, link ekle, siteni ekle, bedava site ekle,C.tesi Ağus. 13, 2011 4:51 am tarafından Tanlmslz» Samet Özkan Blog Herşey Burada www.sametozkan.tkCuma Ağus. 12, 2011 6:27 pm tarafından Tanlmslz» Samet özkan resmi web sitesi http://www.sametozkan.tk/Ptsi Ağus. 08, 2011 6:33 pm tarafından Tanlmslz» Sagopa Kajmer & Kolera Yunanistan konseriPtsi Tem. 11, 2011 8:50 pm tarafından Tanlmslz» Sagopa Kajmer Twitter’dan Paylaştı!Ptsi Tem. 11, 2011 8:43 pm tarafından Tanlmslz |
akısı | |
|
| Sagopa Kajmer Diskografi | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Pesimist Süper Aktif üye
Mesaj Sayısı : 246 Rep puanı : 2 Kayıt tarihi : 29/06/10 Nerden : tekirdağ İş/Hobiler : .
| Konu: Sagopa Kajmer Diskografi Perş. Tem. 01, 2010 10:09 pm | |
| Sagopa Kajmer Diskografi
Silahsız Kuvvet - Sözlerim Silahım (2000) Track List
01-Kuvvet Senaryo 02-Kıyamet Alameti 03-Katil Senfoni 04-Gerçekleri Gör (Rotalarım Şaştı) 05-Acımasız Yaşam 06-Kuytu Köşeler 07-Durum Beter Artık Yeter 08-Gözegöş Dişediş 09-Bu yaka (Bombala) 10-Vahşet kapında 11-Pes Etmek Yok teslim Olmak Yok 12-İnkar Boşuna (Yaşam Denen Komedi) feat. c*** 13-Duman (Çek İçine) 14-Sözlerim Silahım 15-Beyaz Ölüm (Kara Vatan) Feat. Jay One 16-Doğ ve Yaşa 17-Tek Başına Dimdirek Yaşa 18-Olacak Dostum 19-Kötülüğe Teslim Oluyor İnsan feat. Cabbar & Misero
Silahsız Kuvvet - İhtiyar Heyeti (2001) Track List
01-Heyet İntro ( Kuvvet Senaryo 2) 02-2001 feat. Ceza & Sahtiyan 03-Ekinoks 04-Buralarda Ayaz Var 05-Günah Tohumları (Tabu) 06-1 dk 07-Cenneti Sordum Yitirdiklerime 08-İki Dinle Bir Sus 09-Melodrama feat. Sahtiyan 10-Bir Savaş Bin Ölü 11-Benim İnim Hiphop feat. Mista Brown 12-Rap Eyleme 13-Güneşimden Çekil 14-Ar Gelir Yakın 15-Saltanatın Hakimleri feat. Ceza 16-Dünya Koca Mekan 17-Terör Damlaları feat. Ceza 18-Localistik Sömürü
Sagopa Kajmer - 10 Kurşun (2001)
1. Sagopa Kajmer - Dilim Sert Rapim Mert 2. Sagopa Kajmer - Pesimist Stil 3. Sagopa Kajmer - Katliama Karsi Geldi Iskence 4. Sagopa Kajmer - Kendi Silahindan Ona 5. Sagopa Kajmer - Rapim Kuduz 6. Sagopa Kajmer - Kursun Marsi ( feat. Ramiz ) 7. Sagopa Kajmer - Kursun Marsi ( feat. ceza ) 8. Sagopa Kajmer - Üclü Kombine ( feat. Dumanyak , Cabbar ) 9. Sagopa Kajmer - Flow ( feat. Duman ) 10.Sagopa Kajmer - Tek Yürek
Sagopa Kajmer - Pesimist EP (2001) 1 Intro 2 Son Durak Ucurum 3 Sanal Alem Delikanlilari 4 Anla Burasi Dünya 5 Yeraltindaki Karanlik 6 Ölüm Benim Dogumgünüm 7 Pesimist Karamsar 8 s**tirin Gidin 9 Terör Damlalari 10 Timarli Hastane 11 Tek Yürek 12 s**tirin Gidin (Remix)
Sagopa Kajmer - Sagopa Kajmer (2002) Track List
01. Düsünen Ceset 02. Timarli Hastane 03. Son Durak Ucurum 04. Aruz Ölcüsü 05. Tamu Otobüsü 06. Son Durak Ucurum ( Dj Mic Check ) 07. Kanibal Asiretler 08. Rap Candarbazi 09. Tamü Otobüsü ( Orjinal Version ) 10. Kan Mevsimi 11. S.K.T.R.N.G.D.N. 12. Ifrite Tamim 13. Yeraltindaki Karanlik 14. Rapim Kuduz 15. Dilim Sert , Rapim Mert 16. Katliama Karsi Geldi Iskence 17. Ölüm Benim Dogum Günüm 18. Vuslata 5 kala les 19. Timarli Hastane ( Orjinal Version )
Sagopa Kajmer - Bir Pesimistin Gözyaslari (2003)
CD1 Track List
01. 56 Denklemli Intro 02. Analiz 03. Insan ve Inanc ( Skit ) 04. Tanri Cekti Tüm Resimleri ( feat. Fuchs ) 05. Varoslar Özgürlük Deemek ( Skit ) 06. Karabiber Duasi (feat. Kasirha ) 07. Karikatür Komedya 08. Kendini Koru ( Skit ) 09. Kör Savascià  ( feat. Mista Brown ) 10. Ölüm ve Yasam ( Skit ) 11. Mütalam 12. Sabredin Panik Yok ( Skit ) 13. Degisebilir Heran Adres ( feat. Nadiran aka Funky C) 14. Rap yaparken Günaha mi Girdim ? 15. Neden Bu Kadar Cok iciyorsun ( Skit ) 16. Maskeli Balo 17. Umut ( Skit ) 18. Ugurla Bahtiyarlari 19. Minimalite ( feat. Fuchs , Mista brown ) 20. Iskeletler diyarinda bir et parcasi 21. Haddimizi Asmissak ( Skit ) 22. Gecmisi Gölgeye teslim ettim
CD2 Track List
01. Bir Pesimistin Gözyaslari 02. Didaktik Kitaplar 03. Manzumu Mazlum Dinledi 04. Bagdat 05. Üfle Günesi Sönsün 06. Rap Gafil 07. Küheylan 08. Stilo 09. 24 10. Kalp Atislarim 78 BPM ( feat. Kolera ) 11. Etki Tepki (orjinal version feat. Mista Brown ) 12. Kalbim krizin bekcisi Olmus 13. Proportions ( Karabiber Duasi 2 feat. Toolz) 14. Yokluk Icinde Varlik Ceksemde ( feat. Fuchs ) 15. Etki Tepki ( Dj Funky C , dark room Mix ) 16. Sagoladim Beyinleri 17. Iyi Geceler ( outro )
Sagopa Kajmer - Romantizma (2005) Track List
01. Intromantizma 02. Romantizma 03. Bebegim Öldü 04. Vasiyet 05. Ilgisizlik Hastaligi ( skit ) 06. Leyli 07. Rak Benedam ( feat. Tact Allstarz ) 08. Her hayat bir sorudur ( skit ) 09. Baatil Rhyme 10. Sagopa Yasli Planet 11. We Got Rhymes ( feat. Obscure ) 12. Drama Yollari 13. Kendime Sarilir Donarim 14. HipHOp Sacmaligi ( skit ) 15. Sagopa vs. Kolera 16. Terapi 17. Kopya Kalpler 18. Anektod ( feat. Divine ) 19. Hayat Arabamla 2005 Mil 20. Rüyalarimdaki Isaretler ( feat. Leadri ) 21. Cacaron 22. Pavlovun Köpekleri 23. Bana Müsade Beyler
Kuvvet Mira - Kafile (2006)
1. Sagopa Kajmer - Baytar 2. Sagopa Kajmer - Sansür Perdesi 3. Sagopa Kajmer - İstisnalar Kaideyi Bozmaz
İkimizi Anlatan Birşey FuLL Albüm (2007)
1- Intro 2- Ne Bilirsin 3- Monotonluk Maratonu 4- Bir Var Bir Yok (featuring critical of critical madness) 5- Şampiyonu Şikâr Yarış 6- Gam Tozu ve Dünyanın ninnisi 7- Bağlı Hayatım Pamuk İpliğine 8- A dan z ye Hiphop Argosu (skit) 9- Süper ikili 10- Kendim İçin 11- Af benim İşim Değil 12- Kolaysa anlat 13- Fani 14- Biraz gülümsemeye ne dersin (skit) 15- Emcee testi (featuring contribution x) 16- Şahit varsa Konuşsun 17- Yarım Gönülle Bir Öpüş 18- Can Havli 19- Malum Tahrip İzleri 20- Herkesin Bir Suçu Var 21- Outro
Pesimist EP serisi
Pesimist EP I Pesimist EP II Pesimist EP III Pesimist EP IV (Kurşun Asler)
GORA - SOUNDTRACKS
1. Sagopa Kajmer - Al 1 de burdan Yak 2. Sagopa Kajmer - Marifetname 3. Sagopa Kajmer - Ihtiva Recetesi 4. Sagopa Kajmer - Gora Drama Turnz
Sagopa Kajmer Yeraltı Operasyonu
Kuvvet Mira - Köle Gibi Kuvvet Mira - F.O.K Kuvvet Mira - Disstortion EP Kuvvet Mira - Soğuk Küvet
Sagopa Kajmer Düetler
Sagopa Kajmer - Icimdeki Seytanin Ensesindeyim ( feat. MT , Kasirga ) Sagopa Kajmer - Kambur Kelimat ( feat. Toolz) Sagopa Kajmer - 3 Sefil Sair ( feat. Derin Darbe ) Sagopa Kajmer - Filmin son Karesi ( feat. Fuchs ) Sagopa Kajmer - Hade hade Hooy ( feat. Dr. HipHop) Sagopa Kajmer - Neyim Var Ki ( feat. Ceza ) Sagopa Kajmer - Kara Maskeli Istanbul ( feat. Fuchs , Funky C ) Sagopa Kajmer - Sokaklarin Melodisi ( feat. Mista B. , Fuchs ) Sagopa Kajmer - Günlerim Aglak ( feat. Kolera ) Sagopa Kajmer - Aklimin Odalari ( feat. Kolera ) Sagopa Kajmer - Gercekler ( feat. Sirhot ) Sagopa Kajmer - Linguistiks ( feat. Supreme hebrew intelekt) Sagopa Kajmer - Sanal Alem Delikanlilari ( feat. Ceza ) Sagopa Kajmer - Iskeletler Diyarinda Bir Et Parcasi ( feat. Derin Darbe ) Sagopa Kajmer - Hoscakal ( feat. Mista B. ) Sagopa Kajmer - HipHop Alemi ( feat. Derin Darbe ) Sagopa Kajmer - Yagmur ( feat. Domination) Sagopa Kajmer - Kuduz Rap ( feat. İQ) Sagopa Kajmer - Durma Hadi sek go (feat. İQ) Sagopa Kajmer - Yalanlar (feat. İQ) Sagopa Kajmer - tek kanatlı kuş (feat. MT)
Silahsiz Kuvvet Düetler
Silahsiz Kuvvet - Karanlik Manzaralar ( prod. Mista B. ) Silahsiz Kuvvet - Cocukmuyum? ( feat. Sahtiyan / prod. Mista B. ) Silahsiz Kuvvet - Piston ( prod. Sahtiyan / feat. Kolera , ceza , mista b. ) Silahsiz Kuvvet - Cihana Hitabe Remix ( prod. Fuat / feat. ceza , Sahtiyan ) Silahsiz Kuvvet - Amerikanciklara Selam (feat. Fuat , ceza , Sahtiyan ) Silahsiz Kuvvet - Lanet Sehir Istanbul ( feat. Statik ) Silahsiz Kuvvet - Inkar Bosuna Bak Aynaya (feat. Sozlu Taarruz) Silahsiz Kuvvet - Sana Bana Kalmaz Bu Dünya ( feat. Masta Kara ) Silahsiz Kuvvet - Kukla ( feat. Turbo ) Silahsiz Kuvvet - Rap Hediye ( feat. Sirhot ) Silahsiz Kuvvet - Illeti Name ( feat. Sahtiyan , Mista Brown) Silahsiz Kuvvet - Bir Damla Su ( feat. Sözlü Taarruz ) Silahsiz Kuvvet - Subjectif Prespektif ( feat. Sirhot )
DJ MIC CHECK
Mic Check - YamYam Organizmalar ( feat. Sahtiyan ) Mic Check - Karatma Geceleri ( feat. ceza ) Mic Check - Toplama Kampi ( feat. ceza ) Mic Check - Televole ( feat. ceza ) Mic Check - Scratch Show / Video ( Privat ) Mic Check - TV8 Scratch ( ceza ve fuat ile ) Mic Check - Dream Tv programlari ( yilbasi canli )
Video Klipler
1. Maskeli Balo 2. Neyim Var Ki ( feat. ceza ) 3. Karikatür Komedya 4. Al 1 de Burdan Yak 5. Vasiyet 6. Bebegim Öldü 7. Baytar | |
| | | | Sagopa Kajmer Diskografi | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |